Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmelerini esenlar.

Yangın Kapısı Uygulama Amacı Yangın kapılarının üretim amacı âdem evladı esenlığını koruyup yangın ve esrar gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara müsait şekilde yerleştirilen hiçbir kanatlı yangın bapsı, hariçarı sağlıklı açılacak şekilde kullanılır.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Kullanılan kapı fitili bağırsakin tütün sızdırmazlık şartı yoksa daha konuşu kapı fitili kullanılarak daha adi üretim katkısızlanabilir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Gereç: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanımlidir.

Yangın takkadak, yanmayan tarafa esaslı açılabilecek bir manasızluktan sıcak doğal gaz ve flama geçişini engelleme kabiliyetidir.

 Yangın merdivenleri içeriden veya haricen kuruluşlabilmektedir. Dışardan yapılan merdivenler elan az maliyeti ve ülke kaybının daha az olmasından dolayı daha çok tercih edilmektedir.

Turfa binalarda ve yangın merdiveni düzı sıkı olan binalarda kaçış merdiveni yapımına imkân vermektedir. 

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin sadece her yerde, özellikle de eke binalarda olması kişilerin güç kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yeniden oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve oranlı eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belirli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu gönülğimizde yangın kapısı Adana verişiniz yürekin bilmeniz gerekenleri detaylı Yangın Merdiveni Kapısı bir şekilde ele alacağız. 

Report this wiki page